Home (of storytelling)

 

Storytelling Jon Favreau

Jon Favreau, verhalenschrijver van Obama, in beeld

Alles is storytelling

Alles is een verhaal, je moet het alleen willen zien. Een man die gehaast over de markt loopt, een vrouw achter de geraniums, een matoragent langs de file, Winterspelen in Sotsji. Storytelling is overal als je het wilt. En ik wil dat.

Bizzstory

Verhalen blijven hangen, daarom zijn ze zo’n goede marketing. Vaak zijn juist korte verhaaltjes krachtig. Verhalen die horen bij een bedrijf zijn betere marketing dan 100 minuten televisiereclame of 100.000 volgers op twitter. Waarom?
Omdat mensen hun eigen verhaal willen maken. Storytelling bied de luisteraar of kijker ruimte om zijn eigen  boodschap eruit te halen.

Via Bizzstory adviseer en schrijf ik jouw verhalen. Kijk maar op mijn site www.bizzstory.nl. Dan kun je mij bereiken om jouw verhaal te laten vertellen in een bedrijfsbiografie.
Jouw verhaal, kort en krachtig voor je website.
Of jouw verhaal, prozaïsch en meeslepend voor een presentatie.
Of jouw verhaal in beeld.

Glimlach en jeuk

Op deze persoonlijke site schrijf ik over nieuws en bijzonderheden die mij raken. Kleine dingen met grote verhalen die een glimlach of juist jeuk veroorzaken.
Als ik schrijf gebeurt er iets in mijn hoofd. Dat is erg opwindend. Schrijven is voor mij een vorm van opwinding, ik denk dat ik er endorfine mee maak. Storytelling is dus  verslavend, maar niet gevaarlijk.

Sinds kort: mijn verhaal bij nieuwe muziek in mijn muziekhoekje.